OKR Training | Coaching | Workshops
Doelgericht werken aan het realiseren van je
ambitie met Objectives & Key Results (OKR)
Welke training past bij mij?
Selecteer mijn training
Icon met dashboardmeter

Goal Realisatie met OKRs

OKR is allang niet nieuw meer. Veel exponentiële groeiers als Zalando, Google en Facebook zeggen een groot deel van hun groei en succes te danken te hebben aan OKR. Zeker na het uitkomen van het boek ‘Measure what Matters’ van John Doerr, neemt OKR een ware vlucht. Steeds meer bedrijven zien de voordelen die OKR brengt om hun strategie succesvol tot uitvoering te brengen.

OKR is geen tovermiddel. Het is een methodiek als veel andere. Maar met een juiste implementatie geeft het ongekende resultaten. OKR verbindt medewerkers en teams aan organisatiedoelen, het zorgt daarmee voor focus, alignment en acceleratie. Het framework laat mensen voortdurend kritisch nadenken over de waarde die zij creëren voor de klant en de organisatie.

Icon met zaklamp

Waarom 'Great in OKRs'?

OKR is op zich een gemakkelijk te begrijpen methode, maar het vereist wel redelijk wat kennis, inzicht en support voor alle medewerkers die met OKRs werken. Veel OKR coaches leren je alleen hoe je een Objective definieert en hieraan de juiste measures als Key Results koppelt. Dit is stap 1 bij iedere OKR implementatie, maar brengt nog geen succes. Succes komt pas als je weet hoe je de eigenschappen van OKR weet te adopteren en toe te passen in de organisatie.

Door middel van een ondersteunings- en trainingsprogramma leert ‘Great in OKRs’ je altijd beide onderdelen. We leren je goede OKRs op te stellen die naadloos aansluiten bij de visie, missie (purpose) en strategie van de organisatie én ze succesvol toe te passen in de dagelijkse werk-routine. We make you Great in OKRs!
Icon met kroon

Hoe word ik Great in OKRs

Goed worden in OKRs vraagt om overtuiging, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Great in OKRs helpt je hierbij met praktische ondersteuning in de vorm van training, coaching en workshops. Voor organisaties die nog niet met OKRs werken maar wel nieuwsgierig zijn naar de voordelen die het kan brengen, organiseren wij OKR Discovery sessies.

Ons OKR Training programma biedt specifieke training voor verschillende rollen in de organisatie. Met opvolging via coaching zorgen we voor de juiste kennis om OKRs succesvol binnen de organisatie aan te wenden. Organisaties die al werken met OKRs kunnen een beroep doen op ons OKR Reboot programma. Hierbij voeren we een assessment uit en stellen we vast welke aanpassingen er nodig zijn om OKR succesvoller te maken.

Hoe word ik Great in OKRs

OKR Training Programma

Voor verschillende rollen binnen de organisatie hebben we een specifiek trainingsprogramma ontwikkeld.

Voor medewerkers en teams die hun dagelijkse werk inrichten en opvolgen met OKR, is er de Practitioners training. Voor de ondersteunende OKR rollen hebben we het Ambassadors- en Champions programma ontwikkeld. Deze programma's bestaan naast training en workshops ook uit een follow-up met coaching (online of on the job).
OKR Practitioner
OKR Practitioner Training
Duur: 0,5 dag workshop
Hands on, ga ​met je team aan de slag, breng OKR in de praktijk, maak het onderdeel van je dagelijkse werk.

Modules:
  • OKRs Hands on
  • OKRs Follow Up

Ga naar training
OKR Ambassador
OKR Ambassador Training
Duur: 1 dag training & workshop
Kom up-to-speed met de praktische kant van OKRs! Deze training is gericht op het ondersteunen van teamgenoten bij het opstellen en opvolgen van OKRs.
Modules:
  • OKRs Foundation
  • OKRs Hands on
  • OKRs Follow Up
Ga naar training
OKR Champion
OKR Champion Training
Duur: 1,5 dag / 3-6 maanden coaching
Een uitvoerig trainings en coaching programma dat erop gericht is om zelfstandig een OKR implementatie binnen de organisatie te kunnen verzorgen.
Modules:
  • OKRs Introductie
  • OKRs Foundation
  • OKRs Hands on
  • OKRs Follow Up
  • OKRs Implementation
Ga naar training